Serveis

A ToniCars disposem d’un ventall de serveis integrals que abasten totes les necessitats que l’ús d’un vehicle requereix. D’aquesta manera, podem oferir als nostres clients un servei complet a la seva mida. Des d’aquí, pots accedir a tots els avantatges que hem preparat de forma exclusiva per a tots els nostres clients.

Post Venda

Mecànica i Electricitat

Un canvi d’oli? Llantes noves? Reemplaçament de tub d’escapament? Ho tens. Tot, amb un servei ràpid i acurat. I per què no? Mentre esperes, aprofita per revisar el teu cotxe a tots els nivells. El nostre personal especialitzat atendrà totes les teves preguntes.

Planxa i Pintura

ToniCars disposa de centres especialitzats en reparacions de xapa i pintura. Qualsevol desperfecte en la carrosseria del seu vehicle serà ràpidament reparat i, per descomptat, tots els recanvis utilitzats en la intervenció del teu vehicle són recanvis originals, garantits per la marca.

Revisió Pre-ITV

Un servei especial perquè quan hagis de passar la revisió ITV ho facis sense cap tipus de problema ni incidència. Els nostres tècnics i professionals realitzaran una revisió completa del seu vehicle, el prepararan i condicionaran per verificar que tot està en ordre i comprovaran que supera tots els punts de la Revisió ITV, convertint-la en un simple i senzill tràmit.

Cita Prèvia

Perquè sabem l’important que és poder organitzar el seu temps, disposem de servei de cita prèvia. Truqui’ns (610 550 881) i reservarem el nostre espai perquè no perdi ni un minut.